Alleen kwalitatieve vape producten!
Werkdagen voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
Gemakkelijk en veilig betalen!
Gratis verzending binnen Nederland, vanaf 25 euro!

Garantie

Vape-Inator Garantie Beleid

Batterijen, Opladers, Elektronische Accessoires en (Box)Mods.
Op deze producten bieden wij een fabrieks-garantie van 6 maanden, garantie wordt enkel verleend op fabricagefouten. Mocht het product niet te repareren zijn, dan zullen wij een nieuw product leveren. Bevat het product val/stoot-schade welke de werking van het product zou kunnen belemmeren, zal de garantie komen te vervallen. Helaas zijn batterijen onderhevig aan slijtage en is het mogelijk dat de batterijduur in de loop ter tijd slechter zou kunnen worden. Gebruik altijd de meegeleverde oplaad kabel of aangeraden een externe oplader. Op losse lithium ion batterijen kunnen wij 24 uur DOA (dead on arrival) garantie aanbieden, check deze dus altijd bij aankomst.

E-Liquids, Tanks, Coils, Aroma’s, DIY-producten en Accessoires.
Op deze producten geldt een DOA (dead on arrival) garantie. Dit dient binnen 24 uur aangegeven te worden. We zullen dan z.s.m. de nieuwe artikelen toesturen (na foto of retour van het defect).

Voordat wij garantie kunnen verlenen zullen wij het product retour moeten krijgen. We zullen het product testen en via bovenstaande regels tot een conclusie komen. Retour kosten zijn voor eigen rekening en zullen vergoed worden indien het gaat om een fabricagefout. Gaat het niet om een garantie geval zullen zowel de retour als de verzenkosten terug naar de klant voor eigen rekening zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Alleen kwalitatieve vape producten!
Werkdagen voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
Gemakkelijk en veilig betalen!
Gratis verzending binnen Nederland, vanaf 25 euro!